4 Aralık 2011 Pazar

yanık turuncu bir abajur etek daha

Bu günkü kıyafetlerimin tamamı bana ait . Haklı bir gurur yaşamaktayım dolayısıyla. Bluzum ve eteğim gayet basit modeller. Beğenenlere yol gösterelim.


Bluzumla başlamak istiyorum. Yakası ne kayık yaka nede yuvarlak yaka. Biraz ondan biraz ondanla oluştu kendileri :)) Ölçülerinize göre kumaşı kestikten sonra  birde yaka kenarı ve kol kenarları için pervaz (bunuda Burdadan öğrendim yoksa ben nerden bilirim yaka pervazını :)) daha öğrenmem gereken çok terim var) kesiyorsunuz. Geriye birleştirme kalıyor.  Ben deri görünümlü ancak dikmesi bir o kadar kolay olan bir kumaş kullandım.İsmi ne derseniz üzgünüm bilmiyorum :)  Eşime bluzu gösterdiğimde tepkisi şu oldu : Bunu nerden buldun kedi derisinden mi yaptın bunu :)) Şimdi sokaktaki kediler benden korksun :)


Gelelim eteğe fotoğraflarda nar çiçeğini andırsa da rengi tam bir yanık turuncu :)  Sanırım daha kaliteli bir fotoğraf makinasına ihtiyacım var, yoksa tüm yayınları bana inanmak zorunda kalarak okuyacaksınız  :))  Her zamanki gibi bel bandıyla başlıyorum. Bu kez 10 cm kullandım. Telalama ve katlama işleminden sonra orta katdaki geniş pileleri hazırladım ve en altada kabarıklığı sağlasın diye 20 cm'lik parça kullandım (ikiye katlayarak). Arkaya da fermuarı takınca  güzel bir eteğe sahip oldum .




      Sizce ?

3 yorum:

  1. güle güle giy çok güzel olmuş. o gurur iyi bilirim :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler :)) daha çok gururlanmak istiyorumm :))

    YanıtlaSil
  3. imrenerek kıskanarak bakıyorum canım sitene harika siten var resim sayısı çok olsun ama olurmu

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...