22 Eylül 2012 Cumartesi

acı badem sütü

Öyle çeşit çeşit makyaj malzemesi alan ve kullanan biri değilim ama nihayetinde az malzemeyle de olsa makyaj yaparım.Makyaj konusundaki özensizliğim  makyaj temizleme konusunda da devam eder ve mendille silip sadece suyla yüzümü yıkarım.Son zamanlarda acı badem sütüyle makyaj temizleme hakkında o kadar çok şey duydum ki merak edip bende aldım.Zira kendileri hemen hemen her markette satılmakta .Ne kadar talep ediliyor yani :)
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum  ve bana yarattığı tek etki aldırdığımın 2. gününe yeniden uzayan kaşlarım.Kaşlarımla başa çıkamaz oldum.Tabi kaşa bu etkiyi yapıyorsa kirpikleri nasıl etkiler diye düşünmeyin orda bir etki göremedim :))Eğer cilt makyajı yapıyorsanız ve cildiniz kuru ise olabilir ama bence karma ve yağlı ciltler kesinlikle uymuyor.


7 yorum:

  1. eskiden evimizden eksik olmazdı bu güzel krem.ama ozamanlar makyaj yapmadığım için, yüzümü temizleme amaçlı kullanmadım.kaşlarda uzama sağlayınca acaba yüzdeki tüyleri de besler mi diye düşünmeden edemedim..

    YanıtlaSil
  2. Ben de prof.dr osaman müftü oğlu'nun çok övmesi üzerine aldım. yaklaşık 6 aydır kullanıyordum.içeriğini okuyunca çok da matah bişey olmadığını anladım balmumu vazelin vs. var acıbademin de sadece esansını koymuşlar baktım hissedilir bir etkisi de yok bıraktım gitti:)

    YanıtlaSil
  3. Bu arada göz makyajını temizlemek için uygun bir ürün değil.arkasındaki açıklamada yazması lazım canım:)

    YanıtlaSil
  4. Normalde tatlı badem yağı kirpik ve kaş hatta saçları güçlendirmek için kullanılır.
    Demek acısı da güçlendiriyormuş:)

    YanıtlaSil
  5. ben de kullanıyorum ama hiç kaşlarımda etki etmedi..( bende çoook az kaş var, ondan belki) göz makyajını süper çıkarıyo..seviyoum ben de :))

    YanıtlaSil
  6. designbyeda: ben göz çevremde kullandım ama yüz için fikrim yok doğrusu
    yasemin-bebegimlehayat : bendekinin arkasında bişey yazmıyo yada ben koparmışım bilmiyorum
    zeynep: demekki bademin amacı hep aynıymış:))
    MODAVESAİRE burcu :canım bende bu potansiyelimden habersizdim ama gizli bir potansiyelim varmış derinliklerde :))

    YanıtlaSil
  7. arkasındaki yazıyı okuduğum halde gözlerim için kullanıyorum, kaşlarıma ve kirpiklerime de çok iyi geldi, kreminide kışın dudaklarıma kullanıyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...