12 Mart 2012 Pazartesi

pembe balon etek

Herkese merhaba :) Bu etek Burda dergisi  temmuz 2011 sayısında yer alan 111 nolu model. Yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum . Dikişi oldukça kolay , kafa karıştırmayan, çabuk biten bir parça. Üzerinizde de oldukça şık duruyor bence. Öndeki pilenin böyle kabarık durmasından hoşlanmayanlar varsa iptal edebilirler ama ben sevdim. Öndeki pile ve etek ucundaki daraltan pile ile daha kabarık bir etek görünümü verilmiş.
Bir de şunu söylemek isterim ki basen problemi olanlar uzak dursun çünkü alt bedeni olduğundan daha geniş gösteriyo :((












9 yorum:

  1. elinize sağlık çok güzel olmuş güle güle giyin, ancak bahsettiğiniz basen problemi olanlardanım yoksa hemen denerdim :) ama zayıf gösteren bir model dikerseniz talibim :))

    YanıtlaSil
  2. Vay çok hoş. Bende bu etekten diktim. Keyifle giyiyorum. Ben kışlık versiyonunu kaşeyle yapmıştım. Bloğumdada var. Tok bir kumaşla yapmak şart. Bende doğru kumaş seçmişim. Hatta hazır kalıp varken yazlık versiyonunuda yapacağım. Çok yakışmış güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Canım benim eteği görmüşsün. Yorumlarını şimdi okudum. O zaman ETEK KARDEŞİ olmuşuz. Ama sendedaha hoş durmuş. EEE zayıf hatun olmak başka :)

    YanıtlaSil
  4. Berry siyah kaşe bir kumaşım var tam zamanı deyip ''sonunda ceketimm :))'' yazındaki tarz bir ceket yapabilirm diye düşündüm. Dediğin gibi uzun tabi. Sen astarlama işini anlatmışsın da anlayana. Bakalım nasıl olsa hemen değil. Elimdeki işten sonra 2. proje. Ben kaplumbağa hızıyla :) Neyse bu zamandada astar işini araştırırm artık dedimki aklıma geldi kalıbı kesilmiş 01-2010 Mod 130 Elbisemede astar yapmalıyım. En iyisi anlatan biryerler bulayım :) Bu arada karşımdasın gibi destan yazmışım :)

    YanıtlaSil
  5. neslininatölyesi.blogspot.com ; teşekkürler. o konuda araştırmalarım var bulacağim hiç merak etme :))
    suhuba ; modeli beğeniyordum ama beni cesaretlendirdi senin eteğin :)) astarlama konusunda hala korkularım var ama benim bu konuda ufkumu açan laçin tenel oldu. uzman tv için çekmiş olduğu videoları izleyince bir şeyler kafamda oluştu. Tavsiye ederim. ama yardımcı olabileceğim bir nokta olursa hazır ve nazır olarak bekliyorum :)) kolay gelsin canım

    YanıtlaSil
  6. Canımsın. Zaten buranın güzelliğide bu bakıp bakıp cesaret alıyoruz. Sizler olmasanız yarım yamalak iş yapmaktan nefret eden ben çoktan çalışyorum, zaman yok gibi bahanelerle dikişi bırakmıştım. İyiki varsınız. Tembellik edip Kombinezon sağolsun deyip elbise astarını es geçebilirim. Ama süpersin videolara bakayım hakikaten. Sağol birtanem.

    YanıtlaSil
  7. merhaba bende bu eteğin kalıbını çıkardım, dikme aşamasındayım ama etek ucundaki pileleri anlayamadım. dikişle ilgili çok bilgim yok, burdanın açıklamalarından da hiçbirşey anlamıyorum. başka bir kumaş üzerinde sadece pileyi anlatabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  8. ben dergiye bağlı kalmadan yan dikişlerini kapattıktan sonra işaretli yerleri üstüste getirerek 5 cm uzunluğunda diktim ve eteğin kenarını kıvırdım. anlatabildim mi bilemiyorum ama eğer açıklayıcı olmadıysa görselle anlatayım

    YanıtlaSil
  9. bende öyle yapmayı düşünmüştüm ama yandan görüntüsü olmayınca acaba başka bişey mi diye düşündüm. birde dergide ok yönünda pileleri katlayın deyince kafam karıştı çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...