27 Mart 2012 Salı

inci yaka kolye yapımı


Benim gerçekten çok hoşuma gidiyordu yeni trendlerden yaka kolyeler. Bende yapmalıyım dedim ve kolları sıvadım .Ancak kolay olacağa benzemiyor. Bu el dikişi beni bitiriyo :)) Uygulamalı fotoları netten buldum ve çok beğenince bu model üzerinden çalışıyorum.Boncuk olarak da bir zamanlar çok  moda olan uzun inci kolyemi kullanıyorum :) Bir bakıma geri dönüşüm projesi :)



kaynak :http://www.stylehive.com/blog/diy-pearl-collar-necklace

7 yorum:

  1. bende de aynı heves var hatta denemelik olarak bugün kottan kestim.ama ufak tefek sorunlar var.sende yaparsan ayrıntılı fotola.bizde senden öğrenelim arkadaşım...

    YanıtlaSil
  2. bitirdim akşama fotolar geliyo :)))

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım. Çok hoş. Kalıbı var mı yapacağım bende ya... Bu arada Aralık 2011 anvelop eteğin varya aklıma geldi onun önde duran etek parçasının kenar dikişini açılmaması için alt parçaya sabitledin mi? Sanki açılır gibi geldide. Danışayım dedim. :)

    YanıtlaSil
  4. bitir canım bekliyorum fotoları:) aslında hoş duruyor denesem mi acep:)

    YanıtlaSil
  5. suhuba ;resimde nasıl diyorsa aynen uyguladım kalıp falan yok yani.o eteğisabitlemeden mümkünü yok giyilmez canım.oturunca bel bandının 5 cm altına kadar kapalı kalıyordu yoksa :)))dergide nasıl anlatılmış bilmiyorum ama ben eteğin pervazındaki dikişin üzerinden dikiş geçerek sabitledim .
    cemre ; bitmiş halini seversen ve işkenceden zevk alıyorsann durma :))

    YanıtlaSil
  6. ya bu kemer delme aleti adı nedir bilmiyorum onu nerde bulabilirim :)

    YanıtlaSil
  7. DİLSHEEN : canım inan bende bi haberim ondan :)) Ben kurdelayı dikerek yaptım :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...