7 Nisan 2015 Salı

Pudra ceket diktim

Burada diktiğim kalıbı çok sevince bu kezde pudra rengini dikeyim istedim. Kalıba bayıldım tavsiye ederim. Astar olarak da piton desenli pudra siyah kumaş seçtim.Uygun düğmeye karar veremedim yine .Bu da düğmesiz olsun şimdilik :)
Yine tüm parçaları telaladığımı söylememe gerek yok sanırım :)







6 yorum:

  1. Hem cekete hemde kombine bayıldım. Birde şu fotoğrafları birazcık daha yakındanekerseniz çok daha iyi görebileceğiz. Çünkü çok şık ve çok emek isteyen işler yapıyorsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan önce antigone la da aynı konuyu konuştuk haklısınız daha yakını da eklerim ama birkaç post hazırım var onlardan sonra yakınları çekip eklerim teşekkürler:D

      Sil
  2. yine harika olmuş, ellerine sağlık. ben daha önce tüm parçaları telalamayı denememiştim. kıyafet yıkanınca telalar atar, potluk yapar mı diye endişeliyim biraz. duruşu çok değiştiriyor kesinlikle ama kullanış açısından memnun musun her parçayı telalama işinden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konuda benimde endişem var açıkçası ama ceket kaban gibi sık yikanmayan parçaları telaliyorum ya o beni rahatlatıyor birde şöyle düşünüyorum yakasını telaladigim elbiseler de makinede bile problem olmuyor ya bunda da sorun olmaz herhalde diyorum :)

      Sil
  3. ellerinize sağlık çok başarılı bu arada Kumaş çekilişime bekliyorumm.:)
    http://lilithinalemi.blogspot.com.tr/2015/07/lilithin-kumas-cekilisi.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...