5 Mayıs 2014 Pazartesi

dantel detayı

Bende yurt dışı alışverişine kayıtsız kalamayanlardanım. Şimdiki gözdem Aliexpress. Bayılıyorum çünkü çılgın milyoncular gibi ne ararsan var bir site. Buradaki kolları dantel detaylı sweat bana kargo dahil 9.5 dolara falan geldi. Bence diğer sitelerle kıyaslanamaz bile :) Bayıldım ve kombinledim. 
Uzun zaman önce bir kenara bıraktığım lacivert havuç pantolonum ve bordo ayakkabılarımla kombinledim.




12 yorum:

  1. Kombininz çok yakişmiş güle güle kullanin

    YanıtlaSil
  2. Bluze bayıldım,fiyatı da çok uygunmuş.Gerçekten bu firma benim için de bir numara.İyi günlerde giyin çok yakıştırdım.

    YanıtlaSil
  3. buluz gerçekten yi seçim olmuş :) çokta yakışmış :) iyi günlerde güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. beden tercihini nasıl yaptınız acaba bende almak istiyorum ama normalde m beden kullanıyorum yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. normalde kullandığın bedeni değilde beden ölçülerini dikkate almanı tavsiye ederim çünkü her ürünün bedenleri değişebiliyor benim göğüs ölçüm normalde 92 cm ürünü de biraz bol durmasını istediğim için 96 cm verilen m bedenini aldım iyi alışverişler :)

      Sil
    2. L beden aldım :( bakalım artık nasılgelecek

      Sil
    3. Umarım hayal ettiğin gibi olur :)

      Sil
  5. Aliexpress te ödemeyi nasil yapiyorsunuz.bir de güvenilir mi?beğendiğimin çok ürün var ama cesaret edip alamıyorum bu yüzden.bu arada diktikleriniz çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) ödemeyi kredi kartı yada banka kartıyla yapabiliyorsunuz şimdiye kadar çok fazla alışveriş yaptım hiçbirinde problem yaşamadım ödediğiniz para aliexpress havuzunda tutuluyor siz onay vermediğiniz sürece satıcının hesabına geçmiyor ürün elinize geçmezse de paranız iade ediliyor tek dikkat etmeniz gereken belirtilen süreler içinde gerekli yazışmaları yapmanız gerekiyor yardım edebileceğim birsey olursa seve seve :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...