29 Eylül 2013 Pazar

artık 3 kişiliğim :-)

Sanırım zamanı geldi sizlerle paylaşmanın. Ben artık 3 kişilik yaşıyorum. Şöyleki uzun zamandır bloga ara vermemin nedenide buydu.
Yaklaşık 1 yıldır çocuk sahibi olmayı planlıyorduk. Sonunda oldu ve hamilelik haberini aldık. Büyük bir mutluluk sonrası  yapılan ultrasonda 1 değil 2 bebeğe sahip olacağımızı öğrendim. Tek yumurta ikizlerine hamileymişim :-)


Kısa süren bir mutluluğun ardından bebeklere sahip olma şansımızın %50 olduğunu söylediler. Çünkü  en riskli grubuna sahipmişiz. Ümitsizliğe kapılmamaya çalışrken iyi bir haber geldi doktorlardan ve şansımızın biraz daha arttığını söylediler. Hamilelik çok kolay geçmiyor. Çok sorunlu bir 3 ayı geride bıraktık. Herşey iyi gitmesede ben geleceğe ümitle bakmak istiyorum ve  inanıyorum ki evet erken doğacaklar ama sağlıklı olacaklar :-)   yani dışarıda gezen bir sürü ikizlerden biride neden benim çocuklarım olmasın dimi.


21 yorum:

  1. Ne güzel haberler bunlar :)) ben de hep ikiz istemişimdir ama nasip bakalım. Güzel düşünürseniz güzel olur strese girmeyin sakın. Hem doktorlar en kötü ihtimalleri normal gibi anlatmayı sever. Hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza bebişleri :))

    YanıtlaSil
  2. mrhblar ben sizi sesiz sesiz kenardan takip eden biriyim hayırlı olsun allah herkese aneneliği tattırmayı nasip etsin biraz tatlı bela oluyolar ama bir güldümü herşeyi unutuyorsun tekrar hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  3. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah .Gerçekten çok sevindim.bende hep ikizlerim olsun istemişimdir..

    YanıtlaSil
  4. Başligi okur okumaz yüzümde bir tebessüm belirdi ve sizin adiniza cok sevindim;)bloglarda yüzyüze tanişmalar az olsada nedendir bilinmez başkalarin mutluluguna sevinebiliyoruz çok şükür.hele ki boyle güzel bir haber dahada sevindiriyor.insallah saglikli bir şekilde kucaginizada almak nasip olur^_^

    YanıtlaSil
  5. Insallah sagsalim kucagina almak nasip olur stres ve kaygindan uzak dur.allah yardimcin olur.

    YanıtlaSil
  6. Hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun inşallah canım,hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  7. oyy MaşAllah SubhanAllah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Bol dua ve kendinize dikkat edin :)

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten çok sevindim senin adına.Sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebişlerini kucağına alırsın inşallah.Bu arada İkiz bebek ben de çok istiyordum ,herkes zor olur diyordu ama nedense ben çok istiyordum :)

    YanıtlaSil
  9. bebeklerini sağlıkla kucağına alman dileğiyle, sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. çok tebrik ederim Allah sağlık versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi...

    YanıtlaSil
  11. maşallah, herşey umduğunuzdan daha güzel gider ve sağlıkla kavuşursunuz ikisine de inşallah..

    YanıtlaSil
  12. Tebrik ederim Sevgili Berry.
    Benim Ablalarım tek yumurta ikizleri:)Sene 1974 Büyük Ablam (2dk önce gelmiş) 1 kg 200gr diğer Ablam da 1 kilo 400 gr doğmuş.Annem hep kendisine kızardı keşke doktora gitseydim çok zayıflar diye.Tıp daha çok ilerde,bence hiç endişe etme .
    Özetle şunu söyleyebilirim ikizlerin çok renkli kişilikleri var ve hayat onlarla çok özel geçiyor.Bana kalan elbiseleri de çifter çifter giymem cabasıydı..Çok şanlısın sevgili Berry:)
    Rabbimden kolay bir gebelik dönemi ve kolay bir doğum geçirmeni dilerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. sizin adınıza çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirmeyi sağ salim onları kucağınıza almayı nasip etsin üçünüz birbirinize iyi bakın sevgiler nurten

    YanıtlaSil
  14. çok sevindim..:) allah kucağına almayı nasip etsin...

    YanıtlaSil
  15. Gönülden tebrik ederim:)) ne mutlu bir haber ne güzel bir paylaşım bu, yüzümde kocaman bir tebessüm, hayırlısı olsun inşallah ve herşey ailecek gönlünüzden geçtiği gibi güzel gerçekleşsin, çok mutlu oldum, sevgiler:) selamlar, Kendinize dikkat edin; hepiniz;)))!

    YanıtlaSil
  16. hepinize desteğiniz ve güzel yorumlarınız için teşekkürler bu zamanlarda sizin gibi içten destek veren arkadaşlarıma çok ihtiyacım var teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  17. Maşallah,RABBİM bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.Amin.

    YanıtlaSil
  18. Hay Maşaallah!Sağlıkla dünyaya gelirler İnşaallah!Benimde ilk oğlum tedavi ile olmuştu.Hemde ikizdi...Zor geçen 4 ayın sonunda tek kaldı.Doktorlar pek umut vadetmediler.Ama gayet sağlıkla dünyaya geldi...Allah can verdikten sonra kimse bir şey yapamaz.Hep buna inandım.Küçük oğlumsa mucize bebek çünkü,5 yıl korunmasız geçen süreden sonra hadi bir kez daha tedaviye başlayalım dedik.Dedik ama ilk randevuda kan tahlilinde hamileliğim ortaya çıktı.Oysa bir hafta önce doktor muayeneden sonra yine yumurtamın olmadığını söylemişti.Tahlil sonucunu görünce doktor sekreterini çağırıp,tahlillerin karıştığını yeniden sonuç istediğini söyledi...Anlayacağın Allah can verdikten sonra gerisi boş.Hiç endişelenme...Allah'a sığın... Üçünüzde ALLAH'A EMANET OLUN:)):))

    YanıtlaSil
  19. ayyyy inanmıyorum Berrycimmmmm
    hayırlı olsun inşallahhh
    su gibi harika bir hamilelik ve nurtopu gibi miniklerini kucağına alırsın inşallahh...

    sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Maşallah. Allah tamamına erdirsin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...