4 Nisan 2013 Perşembe

mim : ne yapsam?

Aslında mimleneli baya uzun zaman oldu ama araya giren olaylardan dolayı yeni yayın yapabiliyorum.Enteresan bir mim olmuş arkadaşlar öncelikle düşünenin aklına sağlık. Bu beyin fırtınası yöntemi baya işe yarar diye düşündüm.Beni mimleyen sevgili blog arkadaşım nuryl 'e teşekkür ederek mimi anlatıyorum. Kumaş dolabımızdan hakkında kararsız olduğumuz bir kumaşı siz blog arkadaşlarımızın önerilerine açıyoruz.

     İşte benim kumaşım. Kendisi tek yönlü esneyebilen deri görünümlü bordo bir kumaş.1.5-2m ebatında. Evet arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız ?




7 yorum:

  1. Canım benim aklıma direk diz altı boyda kloş etek geldi bence güzel olur :) sevgiler kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Deri bana hep cok iddiali gelmistir, o yuzden ilk aklimdan gecen, hafif de parlak olusundan dolayi, aksam icin chic sade spro bir ceket olabilir diye dusundum. Baska birsey gelmedi aklima:)) Ama minilerin uzerine giyilebilecek uzun bir ceket:)

    YanıtlaSil
  3. Vucuda tam oturan bir elbise yapardım sanırım canım:)

    YanıtlaSil
  4. güzel mimmiş .
    ben olsam kıyafetlerde kol ,cep yapabirdim,
    güzel etek de olur sanırım :) bunlar aklıma geldi .

    YanıtlaSil
  5. deri görünümlü olduğundan dolayı küçük şal yakalı ceket yapardım omuzlarına veya yaka kısmına yapıştırma zımbalar kullanırdım gayette şık olurdu sence?

    YanıtlaSil
  6. Yorum çoğunluğu ceket ve etek olarak geliyor ama ceket çok mu iddialı olur acaba yaşadığım yer ortalama bir ilçe gece gezmesi falan olmuyor buralarda bilemedim :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...